Foto: Silviu Ipătioaei-M.d.C

Liceul Tehnologic „Constantin Brâncuși” din Sfântu Gheorghe organizează joi, 18 mai, „Ziua Porților Deschise”, cu ocazia omagierii patronului spirutual al instituției.

Manifestările cuprinse în „Zilei Porților Deschise” vor debuta joi, 18 mai, de la ora 8.00, cu o serie de prezentări, cu titluri precum „Hotelurile, din perspectiva turistului și a specialistului”, „Utilizarea limbilor străine de către viitorii ospătari”; „Agenția de turism și ofertele ei”, dar și vizând viața și opera lui Constantin Brâncuși. Vor urma, apoi, aplicații practice, cu următoarele teme: „Coafuri de primăvară”; „Decorarea unui salon de servire pentru un eveniment”, „Artă în farfurie”; „Tort festiv”, după care, între orele 10.00 și 12.00, se vor desfășura câteva competiții.

De la ora 11.00, va fi lansat numărul omagial revistei școlii „Aventura cunoașterii”.

În program sunt cuprinse și expoziții: expoziţii de icoane şi de ouă încondeiate, de decoruri din fructe, pentru mese festive și nu numai, dar și diverse competiții sportive.

Deschiderea oficială a evenimentului va fi marcată în intervalul orar 12.00 – 13.00, cu un discurs de „Bun venit”, urmat de slujba de pomenire a sculptorului Constantin Brâncuşi.

Cei prezenți vor putea urmări apoi „Parada coafurilor de primăvară”, după care oaspeții vor fi invitați la un bufet suedez.

În intervalul orar 14.00-17.00, publicul va putea urmări un program muzical pregătit de elevii școlii și de partenerii acestora, după care, o demonstrație de arte marțiale.

Manifestările dedicate omagierii patronului spiritual al Liceului Tehnologic „Constantin Brâncuși” vor continua vineri, 19 mai (a.c.), cu premierea celor implicați în concursurile, expozițiile, activitățile derulate joi, dar și cu o excursie.

Ana Ciorici Costache           

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail