Începând  din această săptămână dăm curs sugestiei unor cititori fideli ai ziarului Mesagerul de Covasna de a insori” ştirile şi informaţiile cotidiene din publicaţia noastă cu un grupaj de informaţii privind posibilităţile de VACANŢE si CĂLĂTORII oferite de agenţia International Tourism & Trade din Sf. Gheorghe, prezentă pe piaţa de profil de peste 20 de ani, agenţie cu care am convenit să colaborăm.

Cu alte cuvinte,  dorim să vă oferim, la fiecare sfârşit de săptămână, perspectiva feliuţei de tort” din viaţa fiecăruia, evident fiind faptul că albumele de fotografii de familie cuprind momentele de bună dispoziţie, alături de membrii familiei, de prieteni atunci când suntem în… VACANŢE şi CĂLĂTORII.

Vom fi receptivi la solicitările dumneavoastră, adresate ziarului, atunci când veţi dori informaţii despre anume destinaţii şi, de ce nu, vom relata şi eventualele note de călătorie reuşite pe care le veţi transmite spre publicare, ziarului nostru.

Aşadar, ne dorim o rubrică interactivă, un club de călătorii, chiar dacă primul pas spre destinaţiile dorite-în ţară şi străinătate va fi reprezentat de…visul unor zile de vară, însorite, care pot fi şi într-o iarnă ce se anunţă geroasă, dacă vom călătorii spre destinaţii exotice şi nu numai…

Vă dorim ca visurile dumneavostră  să devină realitate şi să vă bucuraţi de magia călătoriilor şi a unor vacanţe memorabile.

 

Info

VACANȚE și CĂLĂTORII

Sărbători de iarnă

Revelion :Complex Balnear Bradul 2*-Covasna de la…858 Ron/pers;  O3zone-Tuşnad, de la….1600 Ron/pers; Grand Hotel Balvanyos de la…1750 Ron/pers;  Hotel Rina-Sinaia de la…1650 Ron/pers.

VARA ”WOW”!

Vara WOW!-Turcia: Bodrum de la…178 euro/pers;  Antalya de la …199 euro/pers; Grecia: Kos de la…224 euro/pers;  Creta de la…255 euro/pers; Rhodos  de la…255 euro/pers; Corfu de la… 255 euro/pers; Santorini de la…274 euro/pers; Mykonos de la…370 euro/pers;  Spania: Costa de Sol…de la 395 euro/pers;  Mallorca de la…445 euro/pers; Tenerife de la…555 euro/pers; Cipru de la…399 euro/pers


Informații suplimentare:  Site: www.ittravel.ro; E-mail: [email protected]; 

Tel: 0267-316 375; Adresa: Str. Jozsef Bem nr. 2, (vizavi de BCR, lângă Complex Şugaş)

 

 

 

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail