Pentru foarte multe persoane care au timp liber la dispoziti, jocurile de pacanele (sloturile video) reprezinta o atractie si un mod de relaxare. Asa se explica faptul ca industria acestor tipuri de jocuri a crescut enorm in ultimii ani!

De-a lungul timpului au aparut o multime de noi furnizori de jocuri, asa ca oferta de pacanele este astazi mai impresionanta ca oricand!

Orice persoana care doreste sa isi testeze norocul are acces la o oferta foarte bogata de jocuri, asa ca poate fi destul de dificil de facut o alegere anume.

Mai mult decat atat, pasionatii de pacanele obisnuiesc sa se ataseze de un furnizor anume, jucand doar jocurile sale. Iar despre un astfel de furnizor este si articolul nostru in cadrul caruia iti vom prezenta top 5 pacanele populare de la Relax Gaming.

Pacanele populare marca Relax Gaming

Asa cum precizam anterior, pe piata jocurilor de tip pacanele au aparut in ultimii ani o multime de furnizori.

Cu toate acestea, Relax Gaming nu face parte din categoria celor noi! Iar asta deoarece exista inca din anul 2010, iar de atunci a creat peste 1000 de jocuri de pacanele, dar si diferite variante de joc pentru poker sau bingo.

Odata cu trecerea timpului, compania s-a extins tot mai mult, iar astfel astazi este unul dintre numele importante din aceasta industrie.

Pacanelele de la Relax Gaming reprezinta o optiune preferata adesea de catre cei care vor sa incerce ceva nou.

Jocurile lor se fac remarcate prin functiile lor speciale, cu grafica interesanta, cu tematicile deosebite si mai ales prin faptul ca nu reprezinta doar alte jocuri de pacanele cu fructe si septari.

Esti curios sa descoperi care sunt cele mai populare pacanele de la Relax Gaming pe care sa le poti incerca folosind un bonus fara depunere la Netbet?

Ti le prezentam noi in randurile imediat urmatoare. Iata care sunt aceste jocuri:

1. Money Train 2

Indiferent de numele operatorului, Money Train 2 este adesea in topul celor mai populare jocuri de tip pacanele. Iar motivele sunt destul de usor de inteles!

Vorbim despre un joc cu payout generos dar si cu volatilitate ridicata, cu 40 de linii de plata ce pot fi formate pe cele 5 role si 4 randuri.

Tematica jocului este interesanta, iar castigurile pe care le ofera pot fi destul de atractive. De asemenea, in acest joc poti obtine rotiri gratuite, ceea ce poate fi un argument in plus pentru a-i oferi o sansa.

2. Temple Tumble

Sistemul Megaway se bucura de tot mai multa popularitate in randul iubitorilor de pacanele, asa ca multi dintre furnizori s-au conformat si au creat jocuri dupa acest sistem. Motivul este simplu de inteles si anume productivitatea acestei functii, iar asta deoarece datorita ei se pot crea cateva zeci de mii de linii de plata.

Temple Tumble este poate cel mai reprezentativ joc de la Relax Gaming, dar totodata si unul dintre cele mai accesate titluri ale furnizorului.

Miza poate fi multiplicata cu pana la 7000 de ori, iar runde gratuite pot fi obtinute adesea atat timp cat exista putin noroc.

3. Hellcatraz

Pentru furnizorii de jocuri tip pacanele, alegerea titlurilor este cu siguranta o provocare. Cu toate acestea, Relax Gaming pare ca se descurca de minune, iar ca exemplu putem oferi jocul Hellcatraz care nu numai ca are un nume foarte interesant, dar care totodata se bucura de multa apreciere din partea jucatorilor.

Sa fie numele de vina pentru popularitatea sa? Ori poate ca este vorba despre simbolurile misterioase din acest joc? De asemenea, posibilitatea de a multiplica miza foarte mult este, suntem siguri, un ingredient care a adus succesul acestui joc.

RTP-ul este foarte bun, asa ca putem spune si despre Hellcatraz faptul ca este unul dintre cele mai populare pacanele de la Relax Gaming.

4. Mega Flip

Ar fi gresit sa uitam de Mega Flip, un joc care pare ca a fost creat in mod special pentru iubitorii stilului retro si mai ales pentru nostalgici.

Mega Flip este, fara indoiala, un joc special, care iese destul de usor in evidenta, asa ca jucatorii aleg sa ii ofere o sansa iar mai apoi devine slotul lor preferat.

RTP-ul de 96.2% este, de asemenea, foarte atractiv.

5. Jungle Jamboree

In final, Jungle Jamboree reprezinta ultimul titlu din acest articol, chiar daca exista multe alte sloturi interesante si populare.

Este un joc viu colorat, cu simboluri ce reprezinta diferite animale din jungla sau pietre pretioase. Grafica este simpla si intuitiva, iar castigurile pot fi excelente.

Lista cu pacanele populare de la Relax Gaming ar putea continua la nesfarsit, data fiind oferta foarte bogata a acestui furnizor.

Cu toate acestea, am ales sa alegem doar 5 titluri dintre cele mai apreciate. Daca iti vei testa norocul la unul dintre jocurile de mai sus, nu uita de jocul responsabil!

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail