Odată cu venirea primăverii, sunt reluate lucrările de reabilitare a drumurilor în mai multe zone din oraș. Urmează să fie finalizate lucrările de reabilitare pe strada Sporturilor. Aici mai sunt necesare câteva avize, montarea indicatoarelor de circulație și vopsirea marcajelor rutiere. Pe strada Puskás Tivadar se efectuează în prezent lucrări de amenajare a carosabilului și a bordurilor. 

 Pe strada Kós Károly, Primăria a mai solicitat demararea unor lucrări de reparație: indicatoare rutiere şi repararea bordurilor. Vor începe în curând lucrările de reabilitare și pe strada 1 Decembrie 1918, pe porțiunea dintre străzile Gen. Grigore Bălan și Nicolae Bălcescu. De asemenea, vor fi demarate lucrările de reabilitare și pe strada Rozelor.

Direcţia de Gospodărire a Domeniului Public a demarat lucrări de reparație la trotuarul de pe strada Lunca Oltului, precum și la scările din Parcul Elisabeta. Lângă Blocul 105 pe strada Gen. Grigore Bălan urmează să fie amenajată intrarea și porțiunea respectivă de drum.

Societatea Sepsi Út-Építő SRL efectuează în prezent lucrări de înlocuire a capacelor de canal în mai multe zone ale orașului, urmând și lucrări pe aleile pietonale de pe strada 1 Decembrie 1918 şi Aleea Sănătăţii. Totodată, sunt reparate trotuarele şi parcările pe strada Cetății.

Pe strada Crângului, din cauza calităţii precare a lucrărilor, Primăria nu a făcut recepţia acestora. Aici vor avea loc lucrări de reparaţii pe cheltuiala constructorului, urmând ca doar după remedierea problemelor să fie recepţionate lucrările.

Așa cum am anunțat anterior,  pe strada Dealului au fost finalizate lucrările de reabilitare.

www.sfantugheorgheinfo.ro

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail