Săptămâna viitoare, din 16 mai (a.c.), începe înregistrarea dosarelor de înscriere a candidaților la concursul de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate, inclusiv pentru absolvenții promoției 2017, la inspectoratele şcolare.

Potrivit inspectorului școlar general al ISJ Covasna, prof. Kiss Imre, cererile și documentele necesare înscrierii se pot depune între 16 și 19 mai, între orele 10.00 – 14.00, la sediul Palatului Copiilor din Sfântu Gheorghe.

„Urmează perioada de înscriere la examenul de titularizare (…). Important este că între 16 și 19 mai (a.c.) vor fi depuse cererile de înscriere, însoțite, bineînțeles, de documentele specificate în această cerere, pentru candidații care vor să participe la concursul de ocupare a posturilor didactice vacante și inclusiv pentru absolvenții promoției 2017 care solicită prelungirea duratei contractelor individuale de muncă, detașare la cerere, pentru continuitate. Înscrierile se fac între 16 și 19 mai, între orele 10.00 și 14.00, la Palatul Copiilor (din municipiul reședință de județ –n.r.). Așteptăm cât mai mulți profesori să se înscrie.”- a declarat joi, în cadrul unei conferințe de presă, inspectorul școlar general, Kiss Imre.

Conform calendarului, organizarea și desfășurarea probelor practice/orale și a inspecțiilor speciale la clasă este programată între 30 mai și 30 iunie (a.c.), iar desfășurarea probei scrise, în luna iulie (a.c).

Calendarul, metodologia și alte informații pe această temă pot fi găsite accesând site-ul http://titularizare.edu.ro/2017/.

Vom reveni cu informații.

Ana Ciorici Costache

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail