Marţi seară,  pe D.N.11B, în comuna Sânzieni s-a produs un eveniment rutier cu victimă.

În urma primelor cercetări poliţiştii din oraşul breslelor au stabilit că L. Zoltan, de 20 ani, din  Târgu Secuiesc, posesor al permisului de conducere categoriile A şi B din anul 2010, în timp ce conducea o motocicletă  pe D.N.11B, din direcţia Cătruşa către Tg. Secuiesc, într-o curbă la dreapta s-a tamponat cu un autoturism condus de către P. Janos, de 20 ani, din comuna Sânzieni, posesor al permisului de categoria B, din anul 2001. Conducătorul autoturismului a pornit de pe loc din afara părţii carosabile,  şi nu i-a acordat prioritate de trecere motociclistului, care circula regulamentar din sens opus. Impactul s-a produs în apropierea axului drumului. În urma accidentului conducătorul motocicletei a fost transportat la Spitalul municipal Tg. Secuiesc unde a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral şi facial, fractură a oaselor faciale şi temporo-frontală, comoţie cerebrală.

Cei doi conducători au fost testaţi cu aparatul etilo-test, iar rezultatul a fost zero.Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul rutier.

A fugit de la locul accidentului, dar a fost găsit

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii de la Biroul Rutier Sfântu Gheorghe l-au identificat, marţi dimineaţă, pe principalul suspect în accidentul rutier produs în data de 20.06.2011, când un biciclist a fost accidentat uşor de un conducător auto care a părăsit locul accidentului, fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Suspectul a fost identificat în persoana lui V. Elemer, de 60 ani, din municipiul Sf. Gheorghe. Acesta a fost identificat în faţa imobilului unde locuieşte, în momentul când s-a întors la domiciliu.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, fără încuviinţarea organelor de poliţie, cu suspectul în stare de libertate.

(sursa: IPJ COVASNA)

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail