Din cauza situației de pandemie și la cererea pedagogilor, în anul 2021 organizatorii au încercat să fie programe în diferite zile și locații, astfel grupurile de copii pot fi prezenți la ele, fără amestecarea grupurilor.

CONCURS DE DESEN DE ZIUA COPILULUI

Casa Orășenească de Cultură Covasna organizează concurs de desen pentru următoarele categorii: copiii din grădinițe, elevii claselor I-VI. Tema și tehnica concursului este liberă (format A4 și A3). Desenele se pot preda până la 10 iunie *(joi) ora 12 etichetate (pe etichetă să fie scrisă numele, vârsta sau grupa/clasa copilului/elevului, și numele pedagogului/prof. pregătitor.) Lucrările vor fi evaluate de un juriu profesional și premiate (3 premii pe categorii).

Desenele vor fi încărcate de organizatori și pe pagina de facebook al instituției, iar cele 5 desene cu cele mai multe voturi (like-uri) primite până la 14 iunie 2021 ora 12 vor fi premiate cu premiul publicului. Cele mai reușite desene vor fi expuse în Sala „Ignácz Rózsa” a Casei de Cultură Covasna și tot acolo va avea loc premierea concurenților pe data de 15 iunie 2021 începând cu ora 17,00.

DESEN PE ASFALT

În cursul săptămânii (31 mai-5 iunie), copiii vor avea posibilitate de a desena pe asfalt în curtea Casei Orășenești de Cultură Covasna și Parcul aflat între terenul de joacă și sediul instituției. Organizatorii asigură cretă colorată, grupurile organizate pot să se înscrie la nr. de telefon 0744-364250.

FILM PENTRU COPII – VERONICA

Filmul clasic care a vrăjit generații întregi de copii și părinți, Veronica va fi prezentat pe 31 mai, luni de la ora 11, în Centrul Cultural Covasna. Intrarea este liberă.

TEATRU DE PĂPUȘI –  „Domnul Andrei, îngrijitorul parcului”

„Domnul Andrei, îngrijitorul parcului” este un spectacol cu păpuși și actori care se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 8 ani. În mijlocul pădurii, printre animalele pe care le îngrijește, Andi descoperă la acestea fel și fel de frici, dorințe sau mofturi specifice copiilor. În felul acesta, cei mici se vor identifica cu animalele și vor trăi cu sufletul la gură aventurile și experiențele fiecărui personaj.

Spectacolul se va ține pe 2 iunie, miercuri, de la ora 11.

Bilet: 5 lei.

MANOU – AVENTURI ÎN ZBOR: FILM DE ANIMAȚIE

Pe 3 iunie, Joi de la ora 12.00 vă așteptăm la film:

Manou este o mică drepnea crescută de o familie de pescăruşi şi de aceea se crede unul de-al lor. Când învaţă să zboare, îşi dă seama că nu va fi niciodată un pescăruş adevărat. Şocat, el fuge de acasă. Se întâlneşte cu nişte păsări din specia lui şi astfel află cine este cu adevărat. Când drepnelele şi pescăruşii au de înfruntat un mare pericol, Manou devine eroul zilei.

CONCERT DE CHITARĂ

Pe 5 iunie, sâmbătă, de la ora 17.00 va avea loc concertul formației Neo-Chitară-Alfa în Sala Mare al Casei Orășenești de Cultură Covasna. Prof. pregătitor: Kurta Béla.

Intrarea este liberă.

La spectacolele și filmele programate numărul locurilor este limitat. Așteptăm grupurile organizate la nr. de telefon 0744-364250.

Program cultural prioritar 2021, susținut de Consiliul Orașului Covasna.

Organizator: Casa Orășenească de Cultură Covasna.

https://www.facebook.com/coccovasna.muvhaz

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail