4 Comments

 1. 1

  ARTUR

  http://www.petitieonline.ro/petitie/functionarii_publici_ale_ii_locali_sau_parlamentarii_nu_pot_avea_decat_cetatenia_romana_-p12699057.html si in afara de asta ar ytrbui pusi sa jure din nou pe biblie si pe constitutie ca servesc patria si poporul roman,nu sa ne ”infecteze” cu steaguri,insemne si alte porcarii care produc ura !!!

  Reply
 2. 2

  Kviatkovski

  Si cine-l va judeca pe Tamas? Din cate stiu CNCD are presedinte maghiar. Asa ca prinde orbul scoatei ochii. Ce tot aruncam cu praf in ochi. Au mai fost reclamati si altii ca de exmplu Antal Arpad si ce a patit? In cel mai rau caz, cu toate ca nu respecta termenul prevazut pt a stabili adevarul, i se da un avertisment pe care cei judecati il pun la dos. Asta-i treaba doar ca sa nu spunem ca nu s-a facut nimic in rest ….

  Reply
 3. 3

  Eugen

  Voi, care ati comentat pana acum, din ce categorie de romani faceti parte ?, dintre cei „bastinasi” sau dintre cei „implantati” de fostii securisti comunisti cu scop de asimilare fortata a populatiei secuiesti si maghiare de aici. Am impresia dupa cum comentati, ca faceti parte din cea de a doua categorie. Eu fac parte dim categoria „bastinas”, si nu am probleme cu acestia !.

  Reply
 4. 4

  victor grigor

  Daca ati avea putina cultura ati sti ca din punct de vedere genetic in Europa centrala si de sud-est bastinasi sunt numai cei din haplogrupul I2, adica 26% dintre romani si 5,2% dintre secui. Nu va lasati stapanit de pasiune, incercati sa fiti mai rational!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2017 Toate drepturile rezervate Mesagerul de Covasna