Săptămâna trecută, joi, între orele 06.00 – 09.00, a fost organizată şi executată o acţiune preventivă, pe raza municipiului Sf. Gheorghe, la care au participat poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Sf. Gheorghe, Serviciului pentru Acţiuni Speciale, Serviciului Criminalistic, jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi „Gheorghe Doja » Covasna,  lucrători din cadrul Poliţiei Locale a municipiului Sf. Gheorghe şi Serviciului de Gospodărire a Domeniului Public din cadrul Primăriei Municipiului Sf. Gheorghe.

 Ca urmare a desfăşurării acestei acţiuni au fost legitimate un număr de 323 persoane, în 9 dintre cazuri stabilindu-se faptul că  persoanele identificate locuiau fără forme legale. Au fost aplicate un număr de 16 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 7.400 lei.

Totodată, au fost identificaţi autorii unei infracţiuni de tăiere ilegală şi furt de material lemnos.

Cu ocazia desfăşurării acţiunii nu au fost înregistrate incidente de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică.

  În data de 25.09.2014, poliţişti din cadrul Poliţiei Or. Întorsura Buzăului au organizat şi desfăşurat o acţiune pe raza localităţii Brădet, pe linia depistării transporturilor ilegale de materiale lemnoase.

 Cu această ocazie s-au verificat 2 societăţi comerciale care desfăşoară activităţi în domeniul silviculturii, au fost legitimate un număr de 14 persoane şi au fost verificate 5 autovehicule destinate transportului de marfă. Au fost aplicate un număr de 8 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 6440 lei.

 Cu ocazia desfăşurării acţiunii nu au fost înregistrate incidente de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică.

IPJ Covasna

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail