Polițiștii de la structurile de Combatere a Criminalităţii Organizate Covasna și Brașov au efectuat, la data 22 iunie a.c., sub coordonarea procurorilor din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Covasna și cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Covasna, 7 percheziţii domiciliare, la locuinţele şi reşedinţele a patru persoane bănuite de trafic şi consum ilicit de droguri de risc.

În fapt, din cercetări s-a stabilit că în perioada februarie-iunie a.c., trei bărbați și o femeie cu vârste cuprinse între 25 și 38 de ani, ar fi avut preocupări de natura traficului și consumului ilicit de droguri de risc.

În urma percheziţiilor au fost identificate și ridicate în vederea confiscării, 6 plante de cannabis, 2 telefoane mobile, dar și alte bunuri care pot constitui probe în cauză.

Trei persoane au fost conduse pentru audieri la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Covasna, iar împotriva unui bărbat de 38 de ani a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore. Ulterior acesta a fost prezentat instanței Tribunalului Covasna care a hotărât cercetarea acestuia sub control judiciar.

Cercetările sunt continuate de D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Covasna, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de oferire, punere în vânzare, vânzare, distribuire și livrare cu orice titlu a drogurilor de risc.

 

 COMPARTIMENTUL RELAŢII PUBLICE

Agent principal de poliție

 Tolvaj-Marin Nicoleta

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail