Podiumul la categoria Beginners

Pásztor Csaba-Attila, membru al clubului Sportiv Show Time din Sfântu Gheorghe s-a clasat pe locul I la concursul de biciclete „Oktober Cup Trial”, ce a avut loc în acest week-end la Şugaş Băi.

Weekendul care tocmai a trecut a fost unul destul de încărcat pentru membrii Clubului Sportiv Show Time din Sfântu Gheorghe, care au organizat şi au participat la mult aşteptata competiţie – „Oktober Cup Trial”.

Concursul a avut drept scop promovarea sportului pe bicicletă desfăşurat în aer liber: „Născut dintr-o idee îndrăzneaţă la fine de august, ca urmare a succesului primului concurs de BikeTrial profesionist ce a avut loc în Sfântu Gheorghe, sub denumirea de „SaintCup”, în miez de septembrie a început să prindă contur şi a ajuns la forma sa finală, odată cu feedbeck-ul pozitiv al cicliştilor de trial, competiţia de toamnă „Oktober Cup Trial” patronată de Club Sportiv Show Time cu sprijinul Asociaţiei Alpin Sport”, ne-a spus Şchiopu Cristian, prim-vicepreşedintele Clubului.

Competiţia a avut loc sâmbătă, 8 octombrie, între orele 14-18 şi  a adus la start 21 de concurenţi din Oradea, Bihor, Satu Mare, Ilfov, Bucureşti şi Sfântu Gheorghe.

Concursul s-a desfăşurat pe două categorii: „Beginners” şi „Elite”.

La categoria „Beginners” au participat 14 concurenţi, iar primul loc a fost ocupat de către Pásztor Csaba-Attila, membru al clubului Sportiv Show Time din Sfântu Gheorghe, locul al doilea de către Nicorescu Andrei din Braşov, iar locul al treilea de către Anca Marian din Bucureşti / Monster Energy.

Câştigătorii la categoria Elite

La categoria „Elite”, traseele au fost foarte dificile, cu obstacole tehnice. Din cei 8 concurenţi înscrişi, unul s-a retras. Pe primul loc s-a clasat  Băieşiu Alexe Ioan – Bistriţa / Biketrial.ro, pe locul al doilea – Orbán-Barra Gábor din Sfântu Gheorghe, iar pe al treilea – Cristian Adrian Lucian – Bucureşti / Monster Energy.

Chiar dacă vremea nu a ţinut cu organizatorii, din spusele participanţilor concursul a fost foarte reuşit.

Activitatea din acest week-end a Clubului Sporiv „Show Time” nu s-a încheiat însă aici, ieri aceştia sprijinind competiţia „Alpinsport MTB Marathon 3”, organizată de Asociaţia Alpin Sport.

Ana Alina Costache

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail