Biroul Pentru Tineret din cadrul Primăriei Municipiului Sfântu Gheorghe a amplasat o bancă inteligentă în centrul orașului, în Piața Mihai Viteazul.

Banca inteligentă Kuube PLUS NOTE se deosebește de alte bănci inteligente prin designul complet unic și acoperit cu un panou solar de 480W. Datorită acestuia, utilizatorii își pot încărca telefoanele și dispozitivele mobile chiar și pe vreme rea, folosind două porturi USB și două porturi wireless, folosind energie solară regenerabilă.

De asemenea, banca inteligentă este dotată cu WiFi gratuit și patru senzori ambientali, astfel încât puteți monitoriza cu ușurință temperatura, umiditatea, calitatea aerului și indicele UV pe ecranul încorporat. Banca inteligentă oferă un loc acoperit pentru până la opt persoane și este echipată cu LED-uri RGB pentru iluminarea pe timp de noapte, oferind un punct de întâlnire confortabil, modern și ecologic pentru oameni.

Cu ocazia Zilei Internaționale a Tineretului, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, la inițiativa Biroului pentru Tineret, a achiziționat banca inteligentă care servește ca loc public de întâlnire. Pe viitor, dacă va fi folosită corespunzător și dacă va exista un feedback pozitiv, se vor putea achiziționa mai multe echipamente similare, prietenoase cu mediul înconjurător.

Banca inteligentă aparține tuturor, așa că locuitorii sunt rugați să anunţe orice defecțiune la numărul de telefon 0787 588 012, iar eventualele acte de vandalism trebuie sesizate la numărul de WhatsApp al Poliției Locale 0739 886 992.

https://www.sfantugheorgheinfo.ro/

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail