Informația a fost făcută publică de către primarul comunei Dobârlău, Bogdan Barbu, pe pagina sa de socializare.

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a făcut astăzi o oprire în Dobârlău, în cadrul unei vizite în zonă. A vrut să vadă de aproape o fermă de familie, așa că am mers împreună în satul Dobârlău, la familia Vereguț. Au rămas surprinși să vadă că ministrul Agriculturii e la ei în curte!

Petre Daea le-a spus gazdelor că apreciază fermele mici și că va căuta mereu să le sprijine, prin programele ministerului.

Am observat că acest stil – direct și personal – al ministrului Agriculturii este foarte… comentat în mass-media și pe rețelele sociale. Din păcate, ne-am obișnuit cu o distanță prea mare între clasa politică și cei care efectiv i-au votat pentru a ajunge acolo. Între parlamentari, miniștri și … „oamenii de rând”, cum i-a numit Klaus Iohannis…

Personal, la PSD Covasna fac tot posibilul să elimin această distanță. Pentru că politica e pentru oameni.”- a scris primarul Bogda Barbu.

Începând cu data de 8 iulie 2022, Petre Daea  ocupă funcția de ministrul Agriculturii în Guvernul Ciucă, după plecarea lui Adrian Chesnoiu, în urma începerii urmăririi penale a acestuia.

Petre Daea  a ocupat această funcție în mai multe rânduri, respective:  în perioada 14 iulie–28 decembrie 2004 în guvernul condus de Adrian Năstase, iar între ianuarie 2017 și noiembrie 2019 a fost ministru al agriculturii în guvernele GrindeanuTudose și Dăncilă.

M.D.C.

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail