Antrenorul echipei de fotbal Sepsi OSK, Liviu Ciobotariu, a afirmat, la finalul partidei cu Bodoe/Glimt, pierdută cu scorul de 2-3, după prelungiri, că formaţia sa părăseşte Europa Conference League cu un gust amar, având în vedere că a fost dezavantajată de arbitrul întâlnirii din Norvegia.

„Aş vrea să îmi felicit jucătorii, exceptând primele 25 de minute, pentru parcursul pe care l-am avut în această competiţie. Eu cred că am arătat foarte bine în această competiţie, am demonstrat că suntem o echipă care se poate lupta pentru obţine rezultate pozitive. Din păcate, părăsim această competiţie cu un gust amar pentru că au fost ceva probleme de arbitraj, din punctul meu de vedere. La golul lui Ştefănescu nu a fost ofsaid şi la golul lui Pellegrino a fost ofsaid cel puţin 1-2 metri. Dar până la urmă important este că ne-am prezentat foarte bine astăzi, am jucat de la egal la egal cu o echipă puternică, foarte bună. Acum ne-a rămas să ne concentrăm pe campionat şi pe Cupa României. Va trebui să ne refacem fizic pentru meciul următor cu UTA. Sunt mândru că antrenez această echipă, înseamnă că suntem o echipă puternică, greu de învins”, a declarat Ciobotariu, la conferinţa de presă de după meci.

Tehnicianul spune că jucătorii său au tot dreptul să părăsească Europa Conference League cu capul sus, după partida cu echipa norvegiană.

„Am am început slab jocul, am respectat prea mult adversarul, după care ne-am intrat în ritm, am schimbat şi sistemul de joc şi totul mergea spre bine. Apoi am primit acel gol din penalty, am încercat să revenim, jucătorii au crezut în rezultat şi ne-am luptat până la final. Am părăsit această competiţie cu capul sus”, a mai spus Ciobotariu.

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a fost eliminată din Europa Conference League la fotbal, după ce a fost învinsă de echipa norvegiană Bodoe/Glimt, cu scorul de 3-2 (2-1, 2-2), după prelungiri, joi seara, pe Stadionul Aspmyra, în manşa secundă a play-off-ului. În prima manşă scorul a fost egal, 2-2.

Echipa din Sfântu Gheorghe spune adio cupelor europene după un sezon foarte bun, în care a reuşit cea mai bună evoluţie a sa de până acum, fiind aproape de a scrie istorie şi a ajunge în premieră în grupele unei competiţii continentale.

Fotbalul românesc nu va avea nicio reprezentantă în grupele cupelor europene în acest sezon. O astfel de situaţie nu s-a mai întâmplat din ediţia 2018-2019.

AGERPRES 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail