Timp de trei zile, în perioada  20-22 septembrie a.c., centrul orașului Sfântu Gheorghe va deveni din nou principalul loc de întâlnire al iubitorilor sportului, în cadrul celei a 16-a ediții a Zilelor Sportive organizate de Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe și Asociația Sportivă Equites.
 
Cele aproape 100 de programe vor oferi publicului larg prilejul de a încerca diferite sporturi, dar şi şansa de a se familiariza cu bunele practici ale stilului de viață activ şi sănătos, se menționează pe site-ul autorității locale. 
 
Potrivit sursei citate, cluburile sportive, antrenorii, profesorii de sport și toți cei interesați sunt rugați să transmită organizatorilor intenția de participare până la data de 1 august 2024, prin completarea formularului din link-ul de AICI.

„Scopul Zilelor Sportive rămâne neschimbat: să promoveze sportul, mișcarea, modul de viață sănătos, să pune orașul în mișcare. Un alt obiectiv al evenimentului este să creeze cadrul ideal în care asociațiile și cluburile sportive să se prezinte publicului, să recruteze noi membri, să se cunoască reciproc.

Programele variate ale celor trei zile vor oferi o experiență reală și de neuitat atât sportivilor amatori cât și celor profesioniști. Pe lângă activitățile sportive, vor avea loc o serie de discuții și întâlniri cu publicul. Organizatorii se pregătesc în acest an și cu câteva noutăți”, se mai arată pe site-ul Primărie Sfântu Gheorghe.

Să punem împreună orașul în mișcare!”, îndeamnă organizatorii, prin intermediul paginii de socializare al evenimentului https://www.facebook.com/sportnapok.zilelesportive/.

A 16-a ediție a Zilelor Sportive care ar fi trebuit să aibă loc în perioara 22-24 septembrie 2023, a fost amânată pentru acest an, deoarece Piața Libertății din Sfântu Gheorghe a găzdut, în perioada respectivă, expoziția de anvergură internațională intitulată „Vânătoare fără sânge”, a celebrului fotograf de natură Máté Bence. 
 
Maria Crețu-Graur
Sursa foto: www.sfantugheorgheinfo.ro
 
 

 

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail