În perioada 06-09 aprilie, Federaţia Română de Handbal organizează la Sfântu Gheorghe cea de-a II-a ediție a „Cupei Selecţionatelor de Serie” pentru sportivii născuţi în anii 2002-2003.

150 de sportivi la Cupa Selecționatelor de Serie, în Sfântu Gheorghe

Potrivit conducerii CSM Sfântu Gheorghe, în perioada 06-09 aprilie (a.c.), la Sfântu Gheorghe va avea loc Cupa selecționatelor de serie, cu participarea juniorilor născuți în 2002-2003.

George Carcadia a declarat că la eveniment vor participa 150 de sportivi și 16 antrenori, iar competiția se va desfășura la Sala Sporturilor „Szabo Kati”. Directorul Clubului Sportiv Municipal (CSM) Sfântu Gheorghe, George Carcadia, a declarat că la eveniment vor participa 150 de sportivi și 16 antrenori, iar competiția se va desfășura la Sala Sporturilor „Szabo Kati”.

Scopul competiţiei este evaluarea şi verificarea potenţialului motric şi tehnico-tactic al celor mai buni sportivi din ţară, născuţi în perioada 2002-2003, şi realizarea selecţiei pentru Lotul Naţional de Cadeţi şi pentru Centrul Naţional de Excelenţă.

Selecţionatele de serie vor fi formate din câte 14 sportivi (câte doi pe fiecare post) şi vor fi conduse de către antrenorii principali ai echipelor clasate pe locurile 1 şi 2 în serie, la sfârşitul sezonului regulat.

Jocurile se vor disputa din data de 07 aprilie, începând cu orele 08:30.

Competiția se desfășoară cu sprijinul Clubului Sportiv Municipal Sfântu Gheorghe, al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Covasna, Colegiul Național „Mihai Viteazul”, Liceul Tehnologic Constantin Brâncuși, dar și cel al sponsorilor Bertis SRL, Insting SRL, Gedara SRL, Rewna Prest SRL.

„Iubitorii handbalului sunt așteptati la Sala Sporturilor pentru a participa la o competiție de înaltă ținută, unde sunt angajați sportivi care cu siguranță vor ajunge la înaltă performanță.”, transmit reprezentanții CSM Sfântu Gheorghe.

 

Ioana Ardeleanu

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail