Un incendiu a izbucnit, vineri dimineaţă, la o fabrică de debitat fier din municipiul Târgu Secuiesc, în urma căruia a fost afectată linia de producţie în proporţie de 50%, informează Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Covasna.

Potrivit sursei citate, în urma incendiului nu au fost victime, însă pagubele materiale sunt însemnate.

„În această dimineaţă, în jurul orei 6,30, am fost solicitaţi să intervenim la un incendiu izbucnit la o fabrică pentru debitat fier, aflată lângă o staţie de epurare, în localitatea Târgu Secuiesc. (…) La sosirea echipajelor de intervenţie, la locul producerii incendiului, acesta se manifesta cu flacără deschisă pe o suprafaţă de circa 500 mp. (…) În urma incendiului au fost afectate: linia de producţie în proporţie de 50%, mai multe materiale plastice aflate în interior, două autoturisme în proporţie de 30%, instalaţia electrică, două motostivuitoare şi panouri fotovoltaice. Cauza de producere se află în curs de stabilire. Nu au fost înregistrate victime, ci doar pagube materiale însemnate”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Covasna, sg. maj. Rechiţean Alexandru Marian.

La intervenţie s-au deplasat iniţial trei autospeciale de stingere, o autospecială de salvare de la înălţime, o ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului de pompieri Târgu Secuiesc şi o autospecială de stingere de la Punctul de Lucru Breţcu, iar ulterior forţele de intervenţie au fost suplimentate cu o autospecială de stingere a Detaşamentului de pompieri Sfântu Gheorghe.

Oana Mălina Negrea/ AGERPRES

Sursa foto: https://www.facebook.com/ISUCOVASNA

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail