Un bărbat din Sfântu Gheorghe a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore după ce a furat o maşină, a condus-o prin oraş şi a avariat 7 autoturisme.

Miercuri, în jurul orei 17.00, Poliţia municipiului Sfântu Gheor­ghe a fost sesizată de către K. Ioan, de 35 de ani, că din faţa casei sale i-a fost furată o au­toutilitară – care avea portierele descuiate şi cheile în contact.

Maşina a fost găsită de poliţişti la puţină vreme de la primirea sesizării. Ea fusese furată de către S. Jozsef, de 40 de ani, din Sfântu Gheorghe. Bărbatul a condus-o circa 3 kilometri prin oraş, timp în care a avariat nu mai puţin de 5 autoturisme şi 2 autoutilitare, după care a abandonat-o pe o stradă din zona gării.

S. Jozsef nu posedă permis de conducere.

În urma testării cu aparatul etilotest s-a stabilit că el avea o îmbibaţie alcoolică în aerul pur expirat de 1,13 mg/litru şi a fost dus la Spitalul Judeţean Covasna unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore. El urmează să fie prezentat în faţa judecătorilor cu propunere de arestare pre­ventivă. S. Jozsef este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiu­nilor de furt calificat, conducerea unui autovehicul fără permis de conducere şi în stare de ebrietate, precum şi pentru părăsirea lo­cului accidentului. (sursa: IPJ Covasna)

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail