Un şofer în stare de ebrietate a produs un accident de circulaţie după ce a şicanat cu maşina în trafic un alt şofer.

Accidentul s-a petrecut miercuri, în jurul orei 13.45, în localitatea Araci, din comuna Vâlcele. Pol­iţiştii au fost sesizaţi de către M. Radu, de 19 ani, din Araci, că în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Naţional 13 E, dinspre Sfântu Gheorghe spre Vâlcele, a fost urmărit şi şicanat de un alt autoturism care mergea în spa­tele său.

La intrarea în localitatea Araci, maşina sa a fost tamponată în spate de către cea care îl urmărea şi scoasă în afara părţii carosabile. Ambele auto­turisme au fost avariate.

Poliţiştii care au mers la faţa locului au stabilit că la volanul maşinii urmăritoare se afla  B. Arpad, de 42 de ani, din Sfântu Gheorghe. Acesta a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind 0,90 mg/litru alcool pur în aerul ex­pirat. Bărbatul a fost dus la Spi­talul Judeţean Covasna unde i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pe numele lui B. Arpad. El este cercetat sub aspectul să­vârşirii infracţiunii de con­ducerea unui autovehicul pe drumurile publice cu o alcoolemie peste limita legală. (sursa: IPJ Covasna)

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail