În pragul sărbătorii Crăciunului, Consiliulul Județean al Elevilor Covasna, în parteneriat cu Centrul de Tineret Întorsura Buzăului au inițiat campania „ Spiridușii Moșului” ce are drept scop adunarea de haine, jucării și alimente neperisabile, etc care vor fi dăruite familiilor și persoanelor nevoiașe din județ.

Într-un comunicat de presă transmis către Mesagerul de Covasna, de către Barbu Ioan Kiș, secretar executiv al Consiliulul Județean al Elevilor Covasna se menționează:

„Este datoria noastră să îi ajutăm pe cei de lângă noi! De cele mai multe ori, nu realizăm cruda realitate prin care oamenii de lângă noi trec. În parteneriat cu Centrul de Tineret Întorsura Buzăului, îndemnăm orice persoană interesată să se implice donând!

Centre de colectare din Întorsura Buzăului:

– Liceul Teoretic „Mircea Eliade”;

– Liceul Tehnologic „Nicolae Bălcescu”;

– Școala Gimnazială „Mihail Sadoveanu”;

– Primăria;

– Biserica ortodoxă.

Din Sfântu Gheorghe:

– Vintage PUB.

Oferă și tu până pe data de 20 decembrie un shoe box (care să conțină o haină, o jucărie, un aliment neperisabil), sau o instalație LED, un cadou de Crăciun, trusă pentru sănătate (obiecte de igienă personală și de curățenie) etc. Orice donație contează! Join us!”

 

M.D.C.

GRAFICA: Ionela Gabriela Cristian, grafician în Biroul de Presă al Consiliului Județean al Elevilor Covasna

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail