Marţi seară, poliţiştii de la Secţia 2 Poliţie Rurală Tg. Secuiesc l-au depistat pe DN11, pe raza localităţii Breţcu, jud.Covasna, pe O. MIHAI, de 23 ani, domiciliat în comuna Perieni, judeţul Vaslui, care circula cu o bicicletă de culoare galbenă cu albastru.

În urma verificărilor şi cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bicicleta a fost sustrasă din oraşul Codlea, judeţul Braşov, în noaptea de 29/30.08.2011.

Bicicleta a fost confiscată şi urmează să fie restituită părţii vătămate.

Tânărul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Cu tractorul neînmatriculat şi cu permis de conducere necorespunzător

În aceeaşi seară, însă în comuna Catalina, un echipaj de poliţie din cadrul Secţiei nr. 2 de Poliţie Rurală Tg. Secuiesc aflându-se în executarea serviciului de patrulare l-a depistat pe B. Zoltan, de 26 ani, domiciliat în comuna Catalina, care conducea un tractor neînmatriculat pe D.J.121.

La controlul asupra actelor, poliţiştii au stabilit că bărbatul posedă permis de conducere categoria B, necorespunzător categoriei din care face parte vehicolul.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punere în circulaţie pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are permis de conducere necorespunzător categoriei autovehiculului condus.

(sursa: IPJ COVASNA)

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail