Ok, haide-ți să fim realiști – cine nu a văzut lenjerie intimă purtată într-o ținută de seară sau de zi făcând furori pe Instagram și nu numai? Într-adevăr, lenjeria intimă ca și îmbrăcămintea exterioară revine ca una dintre cele mai tari tendințe.

 

Un body din dantelă este o piesă de lenjerie atemporală și, cu stilul potrivit, poate fi transformat într-o ținută îndrăzneață. Înainte de a începe să-ți stilizezi ținuta, alege un body cu care te simți confortabil. Apoi ia în considerare elementele cu care să stratifici body-ul din dantelă, alegând mai întâi topul după care pantalonii. Amintește că totuși cheia pentru a purta un body sexy din dantelă în afara dormitorului este încrederea!

 

Body-ul: provocatoare și sexy de la zi la noapte

 

Body-urile tale sexy nu sunt doar pentru a-ți condimenta dormitorul. De la modele din dantelă și plasă neagră până la body-uri cu decolteu adânc în V, iată cum lenjeria ta inimă poate fi, de asemenea, parte din ținuta de zi cu zi.

 

Body-ul integrat în ținuta de zi cu zi este o tendință foarte populară în acest moment și care va rămâne pentru sezoanele următoare. Această piesă de lenjerie sexy s-a transformat într-un articol de bază în garderoba noastră (și pe bună dreptate) pentru că le poți purta pe tot parcursul anului cu aproape orice.

 

Îți surâde ideea dar eziți să porți o lenjerie body din dantela în afara dormitorului? Suntem aici pentru a-ți alunga temerile, pentru a-ți oferi câteva sfaturi și pentru a-ți spune exact cum poți purta un body seducător fără a arăta nepotrivit.

 

Body-uri cu sau fără căptușeală

 

Alege un body cu cupe căptușite dacă vrei să porți straturi minime. Lenjeria intimă în general, iar body-urile nu fac excepție, au adesea diferite niveluri de transparență în cadrul piesei. O lenjerie body din dantelă cu cupe căptușite este minunat, deoarece vă puteți bucura de purtarea dantelei transparente sau pure fără a te simți prea expusă.

 

Cea mai ușoară și cea mai bună opțiune este să alegi un body din dantelă care acoperă deja părțile sensibile pentru tine. Dacă totuși body-ul pe care dorești să îl porți expune mult mai mult decât dorești poartă un sutien subțire, triunghiular. Dacă body-ul tău are deja detalii sau modele din dantelă, completează cu un sutien simplu, astfel încât outfit-ul să nu pară supraaglomerat. Cu toate acestea, dacă body-ul tău este destul de simplu, atunci încearcă un sutien detaliat sau cu model pentru a crea o ținută cu atitudine.

 

Poartă-le sub o jachetă sau sacou

 

Nimic nu este mai seducător decât o lenjerie body din dantelă. Dacă vrei să porți un body din dantelă afară, fără a avea senzația că ești expusă pre mult, poți purta cu ușurință peste el o jachetă de denim sau piele. Pentru o seară în oraș acesta se poate purta perfect cu un sacou scurt sau supra-dimensionat pentru un aspect mai elegant.

 

Asortează blazerul cu culoarea body-ului din dantelă pentru a forma o ținută chic, minimalistă. Purtați această ținută într-o noapte în oraș și păstrați blazerul descheiat, astfel încât să se poată vedea detaliile lenjeriei din dantelă.

 

Lenjeria ta din dantelă este atât de superbă încât vrei să o arăți lumii. Asortează body-ul din dantelă cu o jachetă din denim pentru un look distractiv și casual, de zi cu zi. O jacheta din denim ușor asortata cu un body sexy din dantelă închisă sau neagră merge extrem de bine.

 

Arată dantela sub o cămașă descheiată

 

Poartă o lenjerie body sub o cămașă cu butoni descheiată pentru a adăuga detalii ținutei tale. Alege o cămașă contrastantă și un body din dantelă, cum ar fi o cămașă albă și un body negru. Încheie butonii de la cămașă de jos în sus, și se lasă jumătatea de sus a butoanelor descheiate, astfel încât să puteți vedea detaliile dantelei.

 

Ascunde partea de jos de la cămașă în pantaloni pentru a face aspectul mai ordonat. Un body din dantelă cu o cămașă descheiată pe jumătate arată cel mai bine cu blugi cu talie înaltă.

 

Alegerea pantalonilor

 

Asortează body-ul din dantelă cu pantaloni de piele pentru un look îndrăzneț, de seară. O curea și pantaloni de piele cu talie înaltă pot transforma body-ul din dantelă într-o ținută de seară aprigă pentru o ieșire. Un body negru cu pantaloni negri din piele este un aspect clasic dacă este accesorizat cu tocuri negre înalte.

 

Poarta body-ul cu blugi cu talie înaltă pentru un look casual, fără efort, deoarece împiedică șoldurile să fie expuse, ceea ce se poate întâmpla cu ușurință în cazul pantalonilor cu talie joasă. Alege blugi subțiri, cu talie înaltă, pentru un aspect puțin mai ordonat, sau alege blugi boyfriend cu câteva rupturi mici pentru o ținută mai distractivă și fără griji.

 

Adaugă accesoriile potrivite

 

Poartă o curea de excepție cu body-ul tău pentru a crea o ținută chic. Dacă purtați pantaloni de piele cu talie înaltă sau blugi la body, o curea vă va ajuta să creați o ținută elegantă cu succes. Alege o curea cu cataramă mare, contrastantă, care iese în evidență.

 

Nu uita de un element important al ținutei. Alege tocuri înalte pentru a crea o ținută cu un body din dantelă. Tocurile înalte pot transforma cu adevărat o ținută obișnuită în ceva special. Poartă tocuri înalte cu body-ul tău din dantelă și fie o fustă, pantaloni de piele, fie blugi pentru a crea o ținută specială pentru o seară distractivă.

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail