Chindia Târgoviște și Sepsi OSK au remizat la Buzău, scor 1-1, în a doua etapă a Ligii 1.

Trupa lui Emil Săndoi obține astfel primul punct al noului sezon, după ce în prima etapă a fost învinsă de Rapid. Sepsi OSK s-a aflat în avantaj timp de 35 de minute la Buzău, dar s-a văzut egalată în ultimele minute ale meciului.+2

În continuare, cele mai importante faze:

  • minutul 12: Tiberiu Căpușă a reluat de la 6 metri de poartă după o lovitură liberă a Chindiei, dar balonul este reținut fără emoții de Niczuly.
  • minutul 52primul gol al meciului, reușit de Stefan Ashkovski. Nord-macedoneanul a fost servit cu o pasă lungă de Bogdan Mitrea, s-a „strecurat” printre doi dintre fundașii Chindiei și a finalizat fără emoții. A fost primul lui gol în tricoul lui Sepsi OSK.
  • minutul 60: Radoslav Dimitrov a fost la un pas de a majora avantajul covăsnenilor cu un șut din partea stângă a careului, care a fost scos in extremis de Dinu Moldovan.
  • minutul 66: ocazie imensă pentru Chindia. Iacob a zguduit bara stângă a porții lui Niczuly cu un șut de la marginea careului de 16 metri.
  • minutul 87golul egalizator. Cristian Cherchez a profitat de gafa lui Hugo Sousa, care a respins eronat, direct la jucătorul advers. Rămas singur cu Niczuly, Cherchez l-a „executat” pe portarul oaspeților.
  • minutul 90: ocazie imensă pentru dâmbovițeni. Șutul lui Florea a fost scos cu mare dificultate de Niczuly, care și-a salvat astfel echipa de la înfrângere.

Scor final 1-1, puncte împărțite, care o urcă pe Sepsi OSK pe locul 4, iar pe Chindia pe 11.

Chindia Târgoviște – Sepsi Sf. Gheorghe 1-1

Au marcat: Cherchez 87 / Ashkovski 52

https://www.gsp.ro/

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail