Pe anumite platforme de pariere on-line am întâlnit termenul de pontul zilei sub formă de secțiune sau de rubrică prezentă permanent și etichetată corespunzător. Dar ce e acest pont al zilei până la urmă și cum ne ajută el la pariurile sportive?

Pontul zilei pariuri este un pont oferit de casa de pariuri on-line, ales de regulă din cele mai bune pronosticuri pariuri sportive. Ponturile ajută pariorii să aibă profit pe termen lung. Ponturile din această categorie specială, pronosticurile sunt alese de către specialiștii caselor de pariuri și sunt acele pronosticuri în care aceștia cred și le pot recomanda și altora.

Cum sunt alese ponturile zilei de la o casă de pariuri?

Pontul zilei se va baza mereu pe analizate detaliate făcute pe pronosticuri. Se vor selecta de la cele mai bune partide, se bazează pe recomandări de la specialiști, care oferă un grad de încredere recomandărilor lansate. Care pronostic are cea mai mare încredere e pontul zilei. Simplu. Dacă ai mai multe pronosticuri care se pot transforma în pontul zilei, au aceeași cotă de încredere, echipa de specialiști de la site-urile de tipsteri decid de comun acord care va fi pontul zilei respective.

Ponturile zilei se oferă la mai toate partidele și meciurile din sporturile populare, cele mai multe ponturi le vei găsi însă la fotbal, poate tenis, baschet sau la hochei.

Vor fi o mulțime de cote avantajoase în rubrica de ponturile zilei, dar unele case de pariuri nu-ți vor permite să alegi toate aceste meciuri pe un singur bilet. Așadar, va trebui să te decizi care este cea mai inspirată alegere pentru tine. Bineînțeles, vei putea alege și alte metode de pariere pe aceleași meciuri, dacă nu ești de acord cu propunerile de la pontul zilei.

Pontul zilei nu este un câștig sigur!

Un lucru trebuie să înțelegi de la început: nimeni nu îți poate garanta că pontul zilei e și câștigător mereu. Doar după două sau trei luni de zile vezi dacă pontul zilei chiar te-a ajutat și ai câștigat, nu poți vedea rezultate pe loc și nu poți intui dacă e bun sau nu de la început.

Ca să ai totuși câștiguri relevante și bune pe termen lung trebuie să pariezi zilnic pe pontul zilei, ținând cont de el. Trebuie să rămâi constant în pariere și să urmărești pontul zilei, să îl folosești în avantajul tău.

În concluzie, pontul zilei îți va fi de un real folos când vrei să pariezi și să ai șanse mai mari de câștig, știi că în spatele lui se află analize detaliate și specialiști care te vor ajuta să faci de fiecare dată cele mai bune alegeri în privința pariurilor plasate.

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail