Pe o hartă virtuală a cazinourilor din toată lumea vei observa câteva locații în care numărul lor este destul de mare și care atrag ca un magnet zeci de jucători care visează la cele mai tari câștiguri într-un cazinou. Nu e deloc greu să îți dai seama care ar fi acestea dacă ai jucat de mai multe ori jocuri de noroc precum Book of Ra Deluxe sau alte jocuri cunoscute.

Dacă ți-ai propus să călătorești în perioada următoare și vrei să vezi cinci locații din lume cunoscute pentru cazinouri noi îți spunem în continuare unde le vei găsi.

5 dintre cele mai cunoscute locații din lume pentru casinourile de acolo

  • Las Vegas, SUA

E patria jocurilor de noroc moderne, ai cazinouri de top, o mulțime de tipuri de jocuri de noroc, de la sloturi la blackjack sau ruletă, pocher, jocuri video de noroc etc. E un loc de neratat dacă vrei să încerci să vezi cum e să joci cele mai tari jocuri de noroc alături de jucători experimentați și de o casă care are deja multa experiență și nu prea pierde.

  • Macao, China

Da, în China nu se mai permit de multă vreme jocurile de noroc, dar în Macao, capitala mondială a jocurilor de noroc încă le poți juca când vrei, unde vrei. Ai săli mari întinse pe sute și zeci de hectare, te poți relaxa în camere de hotel dacă ai început să joci acolo, ai doar cazinouri de lux, extravagante cu enorm de multe variante și tipuri de jocuri de noroc. Jocuri la aparate de top, mese moderne care își așteaptă jucătorii și câștiguri uriașe, asta îți promite Macao dacă ești pasionat de jocuri de noroc.

  • Monte Carlo, Monaco

Nu poți paria în Monte Carlo, dar poți să joci ce jocuri de noroc vrei tu în cele mai tari și mai cunoscute cazinouri din lume. High-rollerii sunt acceptați, deci sunt permise și parieri de valoare mare. Nu ai limită la jocurile de noroc pe care le poți juca în cazinou, doar timp să ai să te bucuri de ele.

  • Reno, Nevada

Ai practic o copie a Las Vegas-ului, doar că în mărime mai mică. Aceeași experiență ca la cazinourile din Las Vegas vei găsi în Reno, dar ai mai multă liniște și intimitate. Joci unde vrei, la cazinouri fizice, on-line, ai și pariuri la dispoziție, deci nu te vei plictisi dacă alegi să mergi în vacanță acolo.

  • Singapore

Poate ridici o sprânceană când citești numele Singapore și te gândești ce legătură are el cu jocurile de noroc. Singapore este nou pe harta locațiilor care atrag rapid jucători, s-au legalizat jocurile de noroc acolo de ceva timp, așa că ai ce face și ce juca. Un pont pentru pasionații de jocuri de noroc care ajung în Singapore și vor experiențe inedite: mergeți și jucați la Marina Bay Sands și la Resorts World, la cazinourile de acolo și nu veți regreta.

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail