Se întâmplă, cel mai adesea, să avem laptopul cu noi oriunde ne-am afla. Fie că este vorba despre cel de la birou, sau de cel personal, laptopul a devenit fără doar și poate, o extensie a noastră care ne ajută la nevoie și ne distrage atenția de la problemele cotidiene atunci când alegem să rulăm un film de la Netflix pe ecranul acestuia.

Mai ales dacă ești angajatul unei multinaționale, știi deja că treaba nu se încheie întotdeauna la programul stabilit în contract, motiv pentru care este indicat să ai mereu laptopul la tine în cazul în care apare o urgență pe care este imperios necesar să o rezolvi în cel mai scurt timp.

În cazul în care ai plecat în concediu și se întâmplă să te caute șeful să rezolvi rapid un task pentru munca de la birou, iar tu nu ți-ai luat laptopul cu tine, gândindu-te numai la cocktailurile delicioase savurate pe plajele însorite din vacanțele exotice pe care abia le așteptai, poți răsufla liniștit, căci, în prezent, prin utilizarea smartphone-ului tău, poți ajunge să fii la fel de eficient ca atunci când ai utiliza laptopul de la birou.

În cazul în care te-ai întrebat vreodată ce funcții similare există între un laptop și un smartphone, iată 3 dintre acestea:

Poți crea excel-uri și de pe telefon

În cazul în care jobul tău implică multă organizare, ori ai de făcut un raport în cel mai scurt timp posibil, poți face acest lucru și de pe telefon, descărcându-ți aplicația excel și apucându-te de treabă!

Beneficiind de aceleași funcții ale excel-ului regăsite pe laptop, cel utilizat pe telefon poate da dovadă de mai multă eficiență, întrucât, având telefonul la îndemână în permanență, îți poți permite să acorzi câteva minute zilnic în vederea îndeplinirii cât mai prompte a taskului tău.

Teams-ul – mai facil de accesat!

Să fim serioși, cu toții mai avem momente când poate alegem să stăm mai mult în pauzele de masă, ori să mergem la sala de fitness atunci când prindem câte o jumătate de oră liberă, și nu apucăm să ajungem la timp la laptop, pentru a părea că suntem disponibili după programul prevăzut în contract. Spre exemplu, telefoanele mobile de la Altex,  îți pot oferi o mână de ajutor pentru momentele în care vrei să te bucuri de o alergare de întreținere pe bandă, și dorești să rămâi conectat în același timp și cu ceea ce se întâmplă la muncă.

Netflixul cel de toate zilele

Poate ești o persoană în permanentă nevoie de mișcare, dar care are și o mare afinitate pentru zona cinematografică, iar, în orele pe care le petreci în aeroport sau în tren, ți-ar plăcea să-ți urmărești serialul preferat în liniște, pentru a se scurge și mai repede timpul.

Cu ajutorul smartphone-ului tău, acum poți face asta de oriunde ai fi! Este necesar doar să-ți descarci aplicația și să te autentifici, iar universul cinefil îți stă la dispoziție.

Laptop sau telefon, tehnologia este doar la un click distanță de noi!

Sursa foto: pixabay.com

 

 

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail