Preșcolarii și scolarii care frecventează cursurile Școlii Gimnaziale „ Mihai Eminescu” din Valea Mare vor primi, astăzi, cadouri aduse de Moș Crăciun.

Din păcate, micuții nu vor avea posibilitatea să se întâlnească cu darnicul Moș cu barbă albă, căruia să-i cânte colinde sau să îi spună poezii, înainte ca acesta să-și deschidă sacul din care să împartă cadouri fiecăruia dintre ei, din cauza grijii față de sănătatea fiecărui copil și părinte, dar mai ales a lui Moș Crăciun care trebuie să ajungă la toți copii.

Darurile pregătite pentru copiii din Valea Mare vor fi descărcate din sania trasă de reni și lăsate la Primărie, de unde vor putea fi luate de copii sau de părinții acestora.
„Având în vedere apropierea Crăciunului și decizia Consiliului Profesoral al Școlii Ģimnaziale Mihai Eminescu, ca nefiind oportună expunerea copiilor, invocând situația pandemica și meteorologică, motiv pentru care nu se pot face serbări și cânta colinde, nici măcar în aer liber, toți copii care frecventează cursurile școlii (școala+grădiniță) sunt așteptați în fața primăriei, miercuri, 22.12.2021, între orele 12,00-14,00.
Moș Crăciun ne-a lăsat cadouri pentru fiecare, iar Primăria și Consiliul Local vă asteaptă cu drag, să le ridicați, pentru a ne asigura că acestea vor ajunge, la fiecare dintre voi.”- se arată pe pagina de socializare a Primăriei Valea Mare.

Maria Crețu-Graur

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail