O autospecială a Poliţiei, care circula pe drumul naţional DN 12 cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, a fost implicată, marţi, într-un accident rutier, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Covasna.

Potrivit sursei citate, autospeciala a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie în vârstă de 68 de ani, care nu a acordat prioritate maşinii Poliţiei.

„În data de 21 mai a.c, în jurul orei 16, poliţiştii, din cadrul Biroului Rutier Sfântu Gheorghe au fost sesizaţi cu privire la faptul ca pe DN 12, la intersecţia cu DJ 121A, a avut loc un accident rutier. Din verificările poliţiştilor a rezultat că o femeie de 68 de ani, care conducea un autoturism înmatriculat în Ungaria, pe DJ 121A, dinspre Ghidfalău, a efectuat viraj stânga, pe DN 12, fără să acorde prioritate unei autospeciale de Poliţie care circula pe drumul prioritar, având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune şi a intrat în coliziune cu aceasta”, informează reprezentanţii IJP Covasna.

Femeia şi un pasager din maşina pe care o conducea au fost evaluaţi medical la faţa locului, iar ulterior au fost transportaţi la spital în vederea continuării investigaţiilor de specialitate. Atât aceasta, cât şi conducătorul autospecialei de Poliţie au fost testaţi cu aparatul alcooltest, iar rezultatele au fost negative.

Poliţiştii au deschis un dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 Oana Mălina Negrea/ AGERPRES

Sursa foto: https://servuspress.ro/

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail