Agenţia Naţională de Presă AGERPRES a fost desemnată de CFA România Agenţia de ştiri a anului 2020.

Foto: (c) SILVIU MATEI / AGERPRES FOTO

CFA Society România a organizat miercuri evenimentul de decernare a Premiilor pentru Mass Media.

„Mass media financiar este un stakeholder foarte important al pieţei de capital. Mass media financiară contribuie foarte mult la ceea ce ne dorim cu toţii pentru dezvoltarea pieţei de capital şi anume la promovarea valorilor de educaţie financiară, promovarea modului în care noi trebuie să funcţionăm în această piaţă financiară, modului în care trebuie să ne planificăm financiar vieţile. Consider că mass media joacă un rol foarte important în această misiune a educaţiei financiare şi salut încă o dată această iniţiativă pe care CFA România o are prin oferirea acestor premii”, a declarat Adrian Tănase, directorul general al Bursei de Valori Bucureşti.


Foto: (c) SILVIU MATEI / AGERPRES FOTO

Potrivit CFA România, AGERPRES este agenţia de ştiri care prezintă echidistant informaţiile, fiind sursa principală de propagare în mass-media a ştirilor economice şi din domeniul financiar.

Foto: (c) SILVIU MATEI / AGERPRES FOTO

Alături de AGERPRES, CFA România a mai acordat un premiu pentru jurnalistul anului 2020, care a fost primit de Liviu Popescu, editor la Ziarul Financiar, şi un premiu pentru publicaţia online a anului 2020, care a mers la Financial Intelligence.

Foto: (c) SILVIU MATEI / AGERPRES FOTO

Organizaţia acordă de cinci ani premiile pentru mass media.

AGERPRES

 

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail