Alte 14 pachete cu alimente au ajuns în cursul săptămnii acesteia la familiile nevoiașe din județ.

Miercuri, 8 februarie (a.c.), câțiva voluntari ai Crucii Roșii, filiala județului Covasna, au împărțit pachete cu alimente familiilor nevoiașe din județ. Acțiunea s-a derulat în parteneriat cu Organizația Providence Charity din Sfântu Gheorghe, și cu sprijinul firmei D-Toys SRL.

„Am fost la Aita Mare, Racoșul de Sus și Bățanii Mari. Împreună cu voluntarii Crucii Roșii – filiala județului Covasna, am împărțit în total 14 pachete cu alimente pentru familiile nevoiașe. Pozele oglindesc o mică parte din acțiunile noastre. În multe cazuri nu postăm poze fără înțelegere anterioară, fără acord. Mulțumiri acelor persoane care s-au implicat în ajutorarea familiilor aflate în nevoie!”, au transmis reprezentanții Crucea Roșie, într-o postare pe pagina oficială de Facebook.

***

Luna trecută, cu sprijinul venit din partea unor oameni de bine din Germania, care au făcut o donație consistentă, constând în alimente neperisabile, 15 voluntari ai organizației județene au împărțit 100 de pachete unor familii nevoiașe din localitățile Racoșul de Sus, Doboșeni, Bățanii Mari, Lemnia, Ojdula, Covasna, Chiuruș și Zăbala.

Ioana Ardeleanu

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail