Conducerea Școlii Populare de Arte și Meserii Sfântu Gheorghe a anunțat prelungirea termenului de înscriere la cele două ateliere pe care și-a propus să le organizeze în Întorsura Buzăului.

concurs-scoala-popularaȘcoala Populară de Arte și Meserii din Sfântu Gheorghe a introdus în oferta pentru acest an școlar două ateliere în zona Buzaielor. Este vorba despre un atelier de muzică (atelier de canto) – susținut de artista Luiza Zan și un atelier de dezvoltare personală prin teatru – susținut de actrița Alexandrina Ioana Costea, care se adresează, în principal, elevilor din ciclul gimnazial, celor din ciclul liceal, dar și elevilor din ciclul primar.

Înscrierile au fost programate, inițial, până în 10 noiembrie (a.c.), însă vineri, conducerea instituției a anunțat prelungirea termenului. Astfel, cei interesați să participe la activitățile din cadrul celor două ateliere se mai pot înscrie până spre finele acestei săptămâni.

Potrivit directorului Școlii Populare de Arte și Meserii, Gáj Nándor,  costul unui atelier este 300 de lei, pentru un an școlar, iar taxa de înscriere este 65 de lei.

Atelierele se vor derula, în principal, o dată pe săptămână, la Casa de Cultură din Întorsura Buzăului, a precizat directorul Gáj Nándor.

Activitățile vor avea loc separat, pe grupe, însă organizatorii și-au propus să fie și zile în care activitățile din cadrul celor două ateliere să se întrepătrundă.

„Cele două cursuri sunt de educație nonformală, care completează ceea ce oferă școala. Prin acestea, eu mi-aș dori ca participanții să vadă și partea cealaltă a educației, educația nonformală (…).”- a spus directorul Gáj Nándor.

Atelierele se vor derula până la sfârșitul acestui an școlar, a precizat directorul.

Informații legate de înscrieri pot fi solicitate prin email la adresa: [email protected] telefonând la numărul: 0267/351560.

În momentul de față, instituția are peste 600 de cursanți.

***

Şcoala Populară de Arte şi Meserii din Sfântu Gheorghe şi-a deschis porţile, pentru prima oară, în anul 1968. Instituţia funcţionează sub autoritatea Consiliului Judeţean Covasna.

Ana Alina Costache . .

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail