. . Fundația Comunitară Covasna (HKA) a anunțat ieri lansarea unei campanii de strângere de fonduri în vederea pregătirii unor pachete cu dulciuri, care vor fi dăruite, de Crăciun, copiilor nevoiași.
hka„Fundația Comunitară Covasna colectează bani pentru pachete cadou ce vor fi oferite, de Crăciun, copiilor nevoiași. Pachetele vor conține dulciuri și vor fi oferite de Fundație, prin intermediul grădinițelor. Donațiile vor putea fi introduse în cutiile amplasate în acest scop, la casele de marcat din magazinele <<Bertis>>.” – au anunțat reprezentanții Fundației Comunitare Covasna.
Aceasta nu este prima inițiativă de acest fel, derulată de către Fundația Comunitară Covasna. Conform directorului executiv al Fundației, Bereczki Kinga, și în anii anteriori, s-au derulat campanii de strângere de fonduri în vederea pregătirii unor pachete pentru copiii nevoiași, însă acestea s-au desfășurat în cadrul programului „YouthBank” (program care urmăreşte constituirea, promovarea şi administrarea transparentă a unui fond special destinat proiectelor implementate de către liceeni, şi încurajează filantropia, iniţiativa civică şi responsabilitatea tinerilor).
***
Fundația Comunitară Covasna (HKA) a fost înființată la inițiativa unor întreprinzători locali și reprezentanți ai unor organizații civile, din fonduri private, în scopul de a dezvolta comunitatea locală.
„Nu numai un loc pe hartă”, „Pedalează pentru un scop bun”, programul pentru susținerea talentelor, Licitația civilă în vederea susținerii inițiativelor locale sunt câteva dintre activitățile din agenda Fundației.
Detalii pot fi aflate accesând site-ul acesteia, www.hka.ro.
Ana Alina Costache

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail