Ministerul Tineretului și Sportului, cu sprijinul Direcției județene pentru Sport și Tineret (DJST) Covasna aduce, în premieră pentru județul Covasna, „Tabăra Tinerelor Talente 2016”. . .

Sâmbătă, 30 iulie, începând cu orele 11:00, la Centrul de Agrement Pădureni va avea loc deschiderea oficială  a „Taberei Tinerelor Talente”, ediția 2016, în prezența subsecretarului de Stat al Ministerului Tineretului și Sportului, Lucian Mircescu.

„În urma unei propuneri făcute de către Direcția județeană pentru Sport și Tineret Covasna, evaluată ca fiind una dintre cele mai bune propuneri de eveniment și de program de tabără, Ministerul Tineretului și Sportului organizează în data de 30 iulie, la orele 11:00, <<Tabăra Tinerelor Talente 2016>>, în județul Covasna. (…) Deschiderea oficială va fi sâmbătă, în prezența subsecretarului de Stat al Ministerului Tineretului și Sportului, Lucian Mircescu.” – a declarat, pentru ziarul „Mesagerul de Covasna”, consilierul de tineret al DJST Covasna, Cătălin Lazăr.

Potrivit acestuia, circa 140 de tineri talentați din țară vor participa, în două serii, în cadrul taberei ce va avea loc la Centrul de Agrement de la Pădureni.

„Este pentru prima oară în care județul Covasna este gazda unui eveniment organizat de Ministerul Tineretului și Sportului. (…) Ce este important este că Direcția județeană pentru Sport și Tineret, ca să fie gazdă, s-a luptat cu mai multe județe care au centre de agrement, iar noi am depus o propunere de program, care le-a plăcut foarte mult organizatorilor, i-a plăcut foarte mult Ministerului, și au decis în urma acelei propuneri ca județul Covasna să fie gazda acestui eveniment.” – a explicat consilierul de tineret al DJST Covasna.

Tabăra se va desfășura în două serii, prima dintre acestea fiind programată să se deruleze în perioada 29 iulie – 4 august, iar cea de-a doua, în perioada 6 – 12 august. Potrivit consilierului DJST Covasna, 60 de tineri talentați din toată țara se vor aduna sâmbătă, la deschiderea oficială de la Centrul de Agrement Pădureni.

Cătălin Lazăr a mai declarat că aducerea în premieră a „Taberei Tinerelor Talente” – ediția 2016, la Centrul de Agrement de la Pădureni, a însemnat atragerea unei finanțări de 82.200 de lei în județul Covasna.

Ioana Ardeleanu 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail