Cadrele didactice din județ se pot înscrie zilele acestea la concursul de tenis de masă „Cupa pedagogului”, ce va avea loc la sfârșit de săptămână, la Sfântu Gheorghe.

 Concursul, aflat la prima ediție, se adresează cadrelor didactice din județul Covasna și va fi organizat sâmbătă, 24 octombrie (a.c.), la sala de tenis de masă „TOP SPIN” din strada Aleea Centrală (fosta centrală termică din cartierul Simeria, Sfântu Gheorghe), cu începere de la ora 09,00, fiind organizat de Palatul Copiilor Sfântu Gheorghe, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Covasna, Casa Corpului Didactic (CCD) „Csutak Vilmos” Covasna și Asociația „TOPSPIN”.

. .

„Concursul s-a născut la inițiativa Palatului Copiilor Sfântu Gheorghe, dat fiind faptul că avem cerc de tenis de masă susținut de un profesionist  – domnul Simon Teodor. Se pot înscrie profesori sau colegi/colege din învățământul covăsnean – personal didactic, didactic auxiliar și nedidactic. Sper să fie un început și să avem cât mai mulți participanți! Competiția este organizată în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Covasna, Casa Corpului Didactic (CCD) Covasna și Asociația <<TOPSPIN>> ”, a declarat directorul Palatului Copiilor Sfântu Gheorghe, Kerekes Jeno.

Potrivit organizatorilor, primii trei clasați la feminin și masculin vor fi premiați cu cupe, medalii și diplome.

Informații suplimentare se pot obține de la profesorul Simon Teodor (email: [email protected]).

Ana Alina Costache

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail