Grupul Dr. Dietrich Bock&Partner a oferit,  și anul acesta, o mie de cadouri pentru doamnele care lucrează în fabriciile lui. Cadourile, care conțin seturi cosmetic și flori, au fost împachetate și decorate de unitatea protejată „Búzamag”, care își desfășoară activitatea in cadrul Asociației Szentkereszty Stephanie din Târgu Secuiesc.

 

Colaborarea dintre Asociația Szentkereszty Stephanie, și Grupul Dr. Dietrich Bock&Partner este una mai veche, cadourile pregătite ajung la fabricile TTC și RGT din Sfântu Gheorghe, la RHM Pants din Estelnic, și la Platanus din Baraolt.

Conducerea companiei pune accent pe parteneriate de acest gen, dorește să aibă relații bune cu asociații, care oferă soluții pentru oameni în dificultate. „Oamenii noștri cu handicap câteodată sunt considerați incapabili să creeze valoare, dar noi dorim să respingem această percepție” – spune Bálint Olga, directoarea asociației.

. .

Unitatea protejată „Búzamag” a lucrat cu șapte persoane cu dizabilități, în câteva zile au înpachetat și decorat cadourile pentru angajatele companiei.

 

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail