Elevii de la secția română a clasei a  IX a și câțiva elevi din clasa a XII-a s-au alăturat colegilor de la secția maghiară pentru a susține un moment artistic menit să aducă bucurie, încântare și relaxare cadrelor didactice de la Liceul Tehnologic  Gabor Aron din Târgu Secuiesc.

Tradiția, conform spuselor prof.Beleuță Horațiu, se păstrează de foarte mulți ani , „cel puțin din 1998 de când predau la acest liceu, nu a fost an în care să nu ne adunăm înaintea Sărbătorilor Pascale sau a celor de Crăciun și într-un cadru cât se poate de prietenesc să facem schimb de urări și gânduri bune.”

. .

        Cântecele au răsunat la fel de frumos și într-o limbă și în alta, pentru că transmiteau aceeași stare de bine, aceleași urări de belșug și sănătate pentru noul an. Delicios a fost dansul crăciunițelor care au oferit un adevărat spectacol cu un număr grațios cu bastonașe care a stârnit un ropot de aplauze.

Meritul este al profesorilor Beleuță Horațiu, Nagy Olah Marta și Csaki Erno

Care, între două lecții, și-au făcut timp să organizeze și acest frumos moment menit să aducă magia sărbătorilor mai aproape de sufletul fiecăruia.

           Nu știu dacă vacanța care urma era cauza, dar plutea o stare de armonie și înțelegere și de o parte și de alta și asta mi-a dat o stare de fericire și încredere că în acest liceu nu a ajuns decât spiritul Crăciunului care împarte bucuria necondiționat.

A.M.

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail