. . Crăişorii din Covasna (detaşamentul „Avram Iancu” de la Şcoala Gimnazială Avram Iancu din Covasna şi „Tricolorul românesc” de la Liceul din Covasna), însoțiți de prof. Florentina Teacă,  au trecut, ieri, pargul redacţiei noastre, pentru a ne colinda din partea Școlii Gimnaziale „Avram Iancu” și din partea Asociației „Justinian Teculescu” din Covasna,  și pentru a ne transmite bucuria și căldura sărbătorilor de iarnă.

Primii care au bătut la uşa redacţiei „Mesagerul de Covasna” anul acesta au fost 15 Crăișori din Covasna, însoţiţi de prof. Florentina Teacă (îndrumător al Crăişorilor de la Şcoala Gimnazială „Avram Iancu” din Covasna). Aceștia au pregătit un frumos program de colinde pe care le-au interpretat cu multă dăruire, transmițându-ne emoție și bucurie.

Tot ieri, Crăișorii din Covasna au dus, prin colindele interpretate, vestea Naşterii lui Hristos, la Colegiul Național Mihai Viteazul” din Sfântu Gheorghe, la Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Covasna, la Prefectură, la Muzeul Carpaților Răsăriteni, la Centrul European de Studii Covasna Harghita și la Agenția pentru Plăți și Intervenție în Agricultură (APIA) Covasna.

Colectivul „Mesagerul de Covasna”

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail