. . Şi anul acesta, conducerea Complexului comercial Şugaş din Sfântu Gheorghe organizează, în preajma sărbătorilor de iarnă, Tombola de Crăciun.

În perioada 24 noiembrie-21 decembrie, cei care trec pragul Complexului comercial şi fac cumpărături în valoare de minim 50 de lei, au şansa de a câştiga unul dintre cele două taloane de cumpărături  în valoare de 1.500 de lei,  puse la bătaie.

Pentru a putea participa la tombolă, clienţii Complexului Şugaş trebuie să îndeplinească câteva criterii: să fie persoane fizice cu cetăţenie română şi să se folosească de serviciile puse la dispoziţie de magazinele Complexului sau să achiziţioneze produse în valoare de minim 50 de lei. Pe langă bonul de cumpărături pe care îl primesc la fiecare cumpărătură, clienţii vor primi pentru a completa şi un bilet de tombolă care le poate aduce un premiu ce constă în 2 taloane de cumpărături Şugaş, în valoare de 1.500 de lei fiecare. Regulamentul de organizare a tombolei se găseşte pe orice urnă pentru bilete din incinta complexului.

Tragerea la sorţi va avea loc în data de 22 decembrie, iar câştigătorii vor fi anunţaţi telefonic, de către organizatorii tombolei.

M.D.

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail