În curând vor începe înscrierile la cercurile organizate de Palatul Copiilor. Şi anul acesta, oferta de activităţi este bogată.

Preşcolarii şi elevii din judeţ care doresc să-şi petreacă timpul liber într-un mod plăcut, dezvoltându-şi, în acelaşi timp, aptitudinile, se vor putea înscrie, din 15 septembrie (a.c.), la cercurile ce vor funcţiona la Palatul Copiilor Sfântu Gheorghe.

Directorul instituţiei, domnul Kerekes Jenő, a declarat că în anul şcolar care stă să înceapă, la  Palatul Copiilor Sfântu Gheorghe vor funcţiona 20 de cercuri, printre care: dans modern și popular, tenis de masă, modelism, electronică, protecţia mediului, foto, cinefilm, muzică ușoară, karting, sculptură, un cerc de mâini îndemânatice, şah, ornitologie, înot, schi, orientare turistică, sculptură în lemn, ecoturism; la Clubul Copiilor din Întorsura Buzăului, vor funcţiona cercurile de dans modern și popular, muzică ușoară, informatică, orientare turistică; la Clubul Copiilor din Baraolt – cele de dans modern și popular, informatică, design și textile, la Clubul Copiilor din Târgu Secuiesc -dans modern, muzică și estradă, modelism, electronică și aerobic, iar la Clubul Copiilor din Covasna – cercurile de dans modern și popular, modelism, informatică, ecoturism şi sculptură în lemn.

Câte un week-end dedicat întregii familii

Participarea la aceste cursuri este gratuită. Trebuie ştiut că, alături de cei mici, în anumite weekend-uri, la activităţile organizate la Palatul Copiilor vor putea participa şi părinţii.

„Cursurile sunt gratuite. Activităţile organizate la noi sunt dedicate copiilor și nu numai. Oferim excursii, participări la concursuri județene, naționale și în tabere și dorim să organizăm câte un weekend cu activităţi la care să participe părintele cu copilașul, la diferite jocuri, sporturi, în care să fie angrenată toată familia,” a explicat directorul Kerekes Jenő.

Cum se fac înscrierile? 

Părinţii interesaţi să-şi înscrie copiii la cercurile de la Palatul Copiilor, precum şi elevii care doresc să se înscrie, vor trebui să se prezinte la sediul instituţiei, unde vor primi un formular pe care vor trebui să-l completeze. Trebuie precizat că părinţii vor trebui să îşi dea în scris acordul de participare a minorului la activităţile respective.

Ana Alina Costache

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail