Elevii din clasele 0-12 şi studenţii la zi din învăţământul de stat sau privat acreditat ar putea beneficia de reduceri de 75% la abonamentele lunare pentru călătoria cu trenurile Regio. Pentru abonamente valabile la trenurile InterRegio, elevii şi studenţii  beneficiază de o reducere de 50% prin abonamentele din oferta de transport a companiei, a transmis CFR Călători printr-un comunicat de presă. 

 

„În contextul pregătirilor legate de  începutul de an școlar sau universitar, CFR Călători recomandă elevilor şi studenţilor să îşi achiziţioneze din timp biletele sau abonamentele dorite pentru a călători spre sau dinspre locul în care învaţă”, a transmis luni, printr-un comunicat de presă postat pe site-ul propriu, CFR Călători. Conform aceleiaşi surse, elevii din clasele 0 – 12 beneficiază, în baza carnetului de elev sau a adeverinţei pentru clasa pregătitoare, de o reducere de 50% la cumpărarea unui bilet de tren Regio şi de o reducere cuprinsă între 20%-30% la cumpărarea unui bilet de tren InterRegio.

Conform comunicatului CFR, „studenţii la zi din învăţământul de stat sau privat acreditat beneficiază, în baza legitimaţiei de student “reducere la transport”, de o reducere de 50% pentru un număr nelimitat de călătorii cu trenurile Regio”, iar în baza carnetului de cupoane,  studenţii pot efectua 24 de călătorii cu trenurile InterRegio, în decursul unui an, cu o reducere de 50% .

În plus, elevii şi studenţii care folosesc zilnic trenul pentru a merge la şcoală sau la facultate pot achiziţiona abonamente lunare care le permit să călătorească cu 75% reducere la trenurile Regio. Reducerile sunt valabile pentru călătoriile la clasa a doua, se arată în comunicatul de presă.

Potrivit aceleiaşi surse, pentru abonamente valabile la trenurile InterRegio, elevii şi studenţii  beneficiază de o reducere de 50% prin abonametele din oferta de transport a companiei.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute accesând site-ul CFR Călători, www.cfrcalatori.ro.

A. A. C.

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail