Astăzi, 29 august, are loc ultima probă din cadrul sesiunii a doua a examenului de Bacalaureat. Luni, 1 septembrie (a.c.), vor fi afişate rezultatele, iar în aceeaşi zi vor putea fi depuse contestaţiile.

Sesiunea a doua a examenului de Bacalaureat 2014 a debutat în 18 august, cu probele de evaluare a competențelor. Luni, 25 august (a.c.) au început probele scrise, cu examenul la limba şi literatura română, proba E)a. În data de 26 august a avut loc examenul la Limba şi literatura maternă E)b, iar miercuri, 27 august, proba obligatorie a profilului E)c.

Astăzi, 29 august, se desfăşoară proba la alegere a profilului şi specializării E)d. În ceea ce priveşte numărul candidaţilor care susţin această probă, datele Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Covasna, arată că din totalul celor 599 candidaţi, 302 au fost echivalaţi, astfel că la proba la alegere a profilului şi specializării trebuie să se prezinte 297 candidaţi.

Conform calendarului aprobat de Ministerul Educației, afişarea rezultatelor se va face luni, în data de 1 septembrie (a.c.), până la ora 12.00, urmând ca, în aceeaşi zi, să fie depuse contestaţiile, în intervalul orar 12.00 – 16.00. Soluţionarea contestaţiilor se va realiza între 2 şi 3 septembrie, iar rezultatele finale vor fi făcute publice pe 4 septembrie (a.c.).

A.C.

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail