Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AFOJM) Covasna organizează vinerea viitoare, în data de 29 august, Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi.

Bursa va avea loc la centrul de formare al AJOFM Covasna, din strada Daliei din Sfântu Gheorghe.

Directorul executiv al Agenției, domnul Kelemen Tibor, ne-a spus ieri că zece agenţi economici au anunţat participarea la eveniment şi că vor fi oferite peste 100 de locuri de muncă, în următoarele domenii: construcţii, industria auto, construcţii, activităţi de arhitectură, fabricarea hârtiei şi a produselor din hârtie, prelucrarea lemnului, fabricarea produselor din lemn şi plută (cu excepţia mobilei), fabricarea articolelor din paie şi alte materiale vegetale împletite, industria textilă, industria alimentară, industria construcţiilor metalice.

Potrivit directorului Kelemen Tibor, agenții economici care doresc să participe la bursă pot să se prezinte la sediul  Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Covasna pentru a depune oferta de locuri de muncă.

Evenimentul este dedicat tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, nu numai absolvenţilor de învăţământ.

**

În prezent, în evidenţa AJOFM Covasna sunt 1.068 de absolvenţi, din care: 707 au dosar de indemnizabil, 360 nu sunt indemnizabili, iar unul este angajat cu contract pe perioadă determinată.

Ana Alina Costache

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail