Sâmbătă,  în jurul orei 16:10, Dispeceratul IPJ Covasna a fost sesizat printr-un apel telefonic prin numărul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că un băiat a intrat în apa lacului Reci şi nu a mai ieşit, fiind posibil să se fi înecat.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă, iar în urma cercetărilor efectuate a stabilit că este vorba despre un tânăr în vârstă de 26 de ani care se afla la scăldat împreună cu alţi trei prieteni. La un moment dat, aflându-se la o distanţă de aproximativ 25-30 de metri faţă de mal, tânărul ar fi dispărut sub apă fără a mai ieşi la suprafaţă, iar corpul acestuia a fost scos după aproximativ 25 de minute. La faţa locului a fost solicitată şi intervinţia unui echipaj medical, dar în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate mai bine de 40 de minute, s-a constatat decesul tânărului.

La examinarea sumară a cadavrului nu s-a constatat existenţa de urme vizibile de violenţă, iar acesta a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Covasna în vederea efectuării necropsiei.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii tuturor cauzelor şi împrejurărilor în care a decedat persoana, fără a exista suspiciuni în cauză.

IPJ Covasna

 

 

 

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail