La invitaţia Camerei de Comerț și Industrie Covasna, o delegație a Comisiei de Comerț din Regiunea Tianjin, China se va afla luna viitoare, în 4 septembrie, la Sfântu Gheorghe, pentru a avea o întâlnire cu reprezentanții firmelor din domeniile agricultură, zootehnie și industria alimentară din județul Covasna.

 

Întâlnirea, programată iniţial pentru începutul acestei luni, a fost reprogramată pentru data de 4 septembrie, după cum ne-au spus reprezentanţii Camerei de Comerţ şi Industrie (CCI) Covasna.

Potrivit informaţiilor postate pe site-ul Camerei de Comerţ şi Industrie (CCI) Covasna, firmele interesate sau potențialii exportatori de astfel de produse pot participa la întâlnirea cu delegația chineză în data de 4 septembrie (a.c.), în intervalul orar 10.00-12.00 la Restaurantul „Orchidea Events” (str. Stadionului, nr. 3, Sf. Gheorghe).
Conform aceleiaşi surse,membrii delegației vor fi: d-na Zhao Guangtong – Inspector adjunct la Comisia de Comerț din Regiunea Tianjin, dl. Zhang Xuehai – Director adjunct la Federația Furnizorilor și Marketing ale Cooperativelor din Regiunea Tianjin, dl. Zi Weizhong – Director la Comisia de Comerț din Regiunea Tianjin, dl. Liang Guochao – Director Comisia de Comerț din Regiunea Tianjin, dl. Fei Longxiang – Director la Federația Furnizorilor și Marketing ale Cooperativelor din Districtul Wuqing, Tianjin.

„Cu prilejul acestei vizite, vom avea un amplu schimb de experiență cu privire la agricultură și zootehnie, la importul și exportul de produse alimentare, precum și la descoperirea unor perspective de colaborare bilaterală în aceste domenii”, au transmis reprezentanţii CCI Covasna. Cei interesaţi să participe se pot înscrie şi pot afla mai multe informaţii accesând site-ul Camerei de Comerţ şi Industrie (CCI) Covasna, www.ccicov.com, sau la adresa de email: [email protected], sau la numărul de telefon 0755 085 840, persoana de contact – domnul CSÁSZÁR Miklós.

A.C.

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail