Sportiva Clubului Sportiv Municipal (CSM) Sfântu Gheorghe, Mădălina Linguraru, a ocupat  locul  5 la Campionatele Mondiale Universitare, la categoria de 48 de kilograme.

 În urma participării la competiţia mondială ce s-a desfăşurat în perioada 4-6 iulie în localitatea Pecs din Ungaria,  sportiva CSM-ului s-a accidentat la genunchi, urmând să se opreze în luna august, după finala de superligă care va avea loc la Timişoara. „Mădălina este accidentată la genunchi. O să am o discuţie cu domnul profesor Matefi, pentru că trebuie neapărat operată. (…) Părerea mea este că se va opera după în luna august după finala de superligă”, a spus directorul CSM Sfântu Gheorghe, George Carcadia. „Felicitări Mădălinei şi antrenorului pentru rezultatele de la Pecs ”, a completat Carcadia.

CSM Sfântu Gheorghe se află pe locul I la echipe pe superligă

CSM Sfântu Gheorghe se află în primele echipe după două etape. A treia nu s-a mai desfăşurat întrucât toate cluburile care sunt în finală, au depus un memoriu către Federaţia Naţională de Luptă, pentru că sunt cheltuieli mari. Astfel, se va merge direct în finală, în luna august, unde CSM Sfântu Gheorghe ocupă primul loc pe superligă.

Maricela Dan

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail