Peste 100 de copii, mai mari sau mai mici, împreună cu părinții lor au luat parte la cea de a 4-a ediție a  Zilei Copilului  organizată sâmbăta trecută la Transilvanian Trousers Company Sfântu Gheorghe, societate din  cadrul grupului Bock & Partner.

Ca și la edițiile anterioare, cei mici au fost antrenați în jocuri și activități diverse de către membrii și voluntarii Asociației Bobita din Tg. Secuiesc. Aceștia au cântat, au dansat, au pictat sau au ales să fie pictați pe față și s-au bucurat de fiecare clipă pe care  a petrecut-o, și în acest an, la TTC. Deși ploaia a dat peste cap programul ce s-a desfășurat, timp de o oră, în curtea interioară a societății, copiii au continuat distracția în cantina firmei de unde nu se mai dădeau duși acasă. După câteva ore de distracție, cu brațele pline de baloane colorate și cadouri primite de la organizatori, copiii au plecat fericiți alături de părinții lor, cu gândul la următoarele evenimente la care vor fi așteptați să ia parte.

Directoarea TTC, Ema Alexa, care a fost în mijlocul celor mici alături de care a cântat și a dansat, ne-a spus : „Iată-ne ajunși  la a 4- a ediție. A fost o reinventare a evenimentului pentru că am vrut să implicăm copiii angajaților în cântece, în jocuri, iar  noutatea  față de edițiile precedente  este că copiii angajaților au cântat la începutul acestei sărbători. Avem o formație rock de la Covasna și un băiat de la Tg. Secuiesc care a cântat la chitară. Programul ar fi continuat în aer liber dacă vremea ne-ar fi permis, dar, din păcate, după aproape o oră de eveniment, ploaia ne-a băgat în cantină unde încercăm să ne descurcăm. Eu zic că și această ediție este un succes. Este o bucurie mare că angajații noștri  și-au adus copiii, și sperăm ca după-amiaza aceasta să o petrecem împreună, cu voie bună”.

Ziua Copilului a fost sărbătorită și la Platanus Baraolt  și urmează să fie sărbătorită și la RHM Pants Estelnic, la sfârșitul acestei săptămâni.

M.G.

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail