Mâine, 17 mai, se deschide expoziţia intitulată „Lilliput Baby Expo”, organizată de Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) Covasna, la Sfântu Gheorghe.

 Aflată la prima ediţie, expoziţia este dedicată în special copiilor și va avea loc sâmbătă –17 mai (a.c.), între orele 10.00 şi 19.00  şi duminică – 18 mai (a.c.), între orele 10.00 şi 18.00, la Colegiul „Szekely Miko” din Sfântu Gheorghe.

Potrivit reprezentanților CCI Covasna, 24 de firme din judeţ, dar şi din judeţele din Braşov, Mureş şi Harghita vor expune jucării, îmbrăcăminte și încălțăminte, scutece lavabile și diverse produse pentru copii. La expoziție vor putea fi văzute și achiziționate și produse fabricate manual: „Segmentul hand made va ocupa un loc important la expoziție, atât în ceea ce privește jucăriile, dar și în ceea ce privește articolele de îmbrăcăminte”, a precizat reprezentanta CCI Covasna, András-Nagy Mária-Magdolna.

Programe pentru copii, prezentări pentru părinți

În cadrul evenimentului vor avea loc diverse programe şi activităţi pentru copii, dar şi pentru părinţi. „Sâmbătă va deschide evenimentul Grupul de conversație pentru cei mici -cu vârsta de 0 luni-3 ani, grupul Vackor de la grădinița Hófehérke, grupul de dans Százlábacskák, condus de Virág Endre”, a precizat reprezentanta CCI Covasna, András-Nagy Mária-Magdolna. Tot mâine va avea loc și o demonstrație de Zumba susținută de Tittesz Tünde. În plus, părinții și cei interesați vor putea urmări o serie de prezentări: prezentarea pe tema „Sistemul educațional Waldorf”- susținută de Kolcsár Linda; prezentări tematice susținute de dr.Gyulai Gabriella – neonatolog și dr.Lőrincz Zsuzsánna – chirurgie pediatrică; prezentarea cu tema „Aromaterapia în zilele noastre”, susținută de Máthé Kriszta, prezentarea despre sistemul educațional Step by Step-  susținută de Balázs Réka, precum și prezentarea „HIPP, tradiție nu tendințe” – susținută de Lucian Aileni, Hipp Romania. Potrivit organizatorilor, toate prezentările se vor ține în două limbi: română și maghiară.

Activitățile continuă și duminică. Vizitatorii vor putea urmări programul pregătit de grupul de dans condus de Gáspár Attila, o demonstrație de Zumba – susținută de Vitus Kinga, precum și o demonstrație de karate – Sport-All karateshow. Va urma apoi discursul susținut de Árvay Fruzsina și prezentarea susținută de Dr.Monica Andrei – „Copiii și Homeopatia”, precum și prezentarea pe tema „Psihologia poveștilor”- susținută de Kádár Annamária  de la UBB Cluj – Facultatea de Psihologie și Știinte ale Educației.

 

Tombolă

În schimbul unui tichet cu prețul de 1 leu, cei interesați vor putea participa la o tombolă în cadrul căreia pot fi câştigate 30 de obiecte, oferite de expozanţi. Tragerea la sorți va avea loc duminică, la ora 16.00, în sala de conferință a Colegiului „Szekely Miko”.

Potrivit organizatorilor, nu există bilet de intrare. În curtea Colegiului va fi amenajat un spațiu de joacă pentru copii – cu tobogane, trambuline și alte jucării interesante- spațiu ce va putea fi folosit în mod gratuit.

A.C.

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail