Un bărbat în vârstă de 39 de ani a fost ucis, duminică noaptea, într-un bar din municipiul Tg Secuiesc, de  partenerul său de pahar în vârstă de doar 18 ani, cu care a avut o altercație.

Într-un comunicat de presă transmis către redacția noastră se menționează că poliţia Municipiului Târgu Secuiesc a fost sesizată de către angajata barului cu privire la faptul că o persoană de sex masculin este căzută pe podeaua din incinta barului şi sângerează, în urma unei agresiuni. Din primele verificări efectuate de către poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului  s-a stabilit că este vorba despre un bărbat în vârstă de 39 de ani din municipiu. Din păcate, echipajul medical care a sosit la faţa locului nu a mai putut face nimic pentru salvarea vieţii acestuia, constatând decesul.

În urma cercetărilor efectuate de către echipa operativă condusă de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Covasna s-a reuşit identificarea făptuitorului în persoana numitului K. E. de 18 ani. Totodată, s-a stabilit că în timp ce se aflau în incinta barului, între cei doi au avut loc unele discuţii contradictorii generate de consumul de băuturi alcoolice dar şi  pe fondul unui conflict mai vechi, discuţii ce au degenerat în violenţă, agresorul aplicând victimei o lovitură de cuţit în zona gâtului. În urma leziunilor suferite aceasta a decedat.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Covasna în vederea efectuării necropsiei, iar cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Covasna, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, cu autorul în stare de reţinere.

 

 

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail