Direcția Județeană de Tineret și Sport Covasna organizează astăzi, 06 mai, în parteneriat cu Agenția Județeană a pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Covasna, Bursa Locurilor de Muncă pentru Tineri.

Bursa, adresată persoanelor cu vârsta sub 25 de ani, are loc astăzi, la COMPLEXUL HOTELIER PARK, din Sfântu Gheorghe, Str. Gábor Áron nr. 12-14. Evenimentul începe la ora 9. 30 cu primirea reprezentanţilor şi ofertanţilor de locuri de muncă vacante, precum şi a invitaţilor. Conform programului, în intervalul orar 9.45 -10.00 va fi adresat cuvântul de bun venit și vor fi oferite informaţii cu privire la serviciile publice de ocupare (SPO) ale agenţilor economici şi implicarea acestora pe piaţa muncii, iar între orele 10.00 -13.00, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă pot discuta cu reprezentanţii societăţilor comerciale ce participă la Bursă şi pot depune CV-uri.

Potrivit informațiilor oferite ieri de către reprezentanții AJOFM Covasna, șapte societăți au anunțat participarea la eveniment, oferind 95 locuri de muncă.

Ana Alina Costache

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail