Primăria Sfântu Gheorghe va oferi burse de susţinere a studenţilor licenţiaţi, masteranzi şi doctoranzi care au o lucrare aplicabilă în oraşul Sfântu Gheorghe şi care au obţinut peste 40 de puncte la analiza dosarului.

Ca o extensie a programului de burse pentru elevii de liceu din anii terminali, iniţiat de consilierul local Mădălin Guruianu, programul de burse pentru studenţi iniţiat anul acesta de consilierul local Zsigmond Joszef, are o valoare de 75.000 de lei şi doreşte să sprijine studenţii cu domiciliul în municipiul Sfântu Gheorghe, ce au o lucrare aplicabilă în acest oraş. Cei 11 studenţi licenţiaţi, masteranzi şi doctoranzi vor primi timp de trei luni, câte 300, 500 respectiv 1000 de lei din partea Consiliului Local.

Echipa ziarului nostru doreşte să-i felicite pe toţi pentru meritele lor, dar în special pe colega noastră, redactorul Ana Alina Costache, pentru lucrarea sa de disertaţie.

Lista completă a bursierilor de anul acesta: Márton Emese;Moga Monika; Simon Levente; Fodor Alpár; Sándor Mónika;Toth Szabolcs; Bács Ágnes; Sándor Annamária; Élthes ElődEtele; Costache Ana Alina şi Sebestyén Viola.

Maricela Dan

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail